Zero2green Electric Courier Services

Hilversum
Contact

Zero2green is uw duurzame en betrouwbare partner in Hilversum en omstreken voor het vervoeren van pakketten en goederen. Dat doet Zero2green door middel van het gebruik van een 100% elektrische auto. Dus geen uitstoot van CO2, uitlaatgassen en fijnstof.

Persoonlijk en duurzaam
Duurzaam vervoer is van belang voor veel ondernemers maar ook voor de particulier. U kunt erop rekenen dat het vervoer goed geregeld is. Zo zorgt zero2green namelijk voor een vlekkeloze en persoonlijke verzending of ontvangst van uw goederen. Dat is het voordeel van een regionale, kleine onderneming zoals Zero2green.

Voor wie is zero2green dé koerier bij uitstek?
Voor elke particulier, zzp-er, bedrijf, winkel, kantoor of overheidsinstelling kan zero2green alle spoedzendingen (en ook zendingen met minder spoed) emissieloos en schoon verzenden en bezorgen. Heeft u regelmatige verzendingen en ontvangsten? Dan zorg ik voor korting. Is er sprake van grote verzendingen? Ook dat kan zero2green verzorgen.
Altijd een daadwerkelijke duurzame vervoersoplossing om de hoek, Hilversum verdient het. Wordt ook klant en geniet van de vele voordelen van de koeriersdiensten van zero2green!
De voordelen op een rij:

+ elektrisch
+ duurzaam en schoon
+ emissieloos
+ communicatief
+ track en trace
+ stipt op tijd
+ persoonlijk
+ geen overslag
+ groen imago
+ al vanaf 38 ct/km!
+ binnen 45 minuten ophalen (excl. extra reistijd)


KVK-nr 73957607
Straatnaam + nr van Wassenaerlaan 43
Postcode 1215pa
Plaats Hilversum
Telefoon 0352055035
Land Netherlands
Provincie Noord-Holland
afstand: 5,827 Kilometers
Address Hilversum
Categorie
Zoekwoorden